Iholla

TiinaCarlsson_BOOST170416 (18 av 20)

Meillä ei ole telkkaria, enkä ole sitä kaipaillut juurikaan. Joskus tulee silti semmonen olo, että haluan katsoa jotain ohjelmia, ja silloin on onneks olemassa katsomot ja ruudut ja mitä näitä nyt on. Ja siinä samalla saa seurata vähän elämää siellä Suomessa. No, nyt oon ruvennut katsomaan uutta Iholla-sarjaa. Muistan katsoneeni ainakin yhden kauden sitä aiemminkin, joskus muutama vuosi sitten. Jotenkin mielenkiintoinen ja viihdyttävä sarja minusta. Tavallista elämää, mutta miten sitten kuitenkin kaikilla on keskenään niin eri tyyliset elämät. Teille, jotka ette ole seuranneet, sarjassahan siis viisi naista kuvaa elämäänsä videokameran avulla. Tällä kaudella naiset ovat julkkiksia.

Vaikka esimerkiksi lapsiperhearjen elämän (hyväntahtoisesti huvittunutkin) seuraaminen sekä eri ihmisten erilaisen moraalin tarkastelu on kiinnostavia, saa mut silti yksi asia kaikista eniten koukkuun. Niin paljon, että mulle on tullut Suomi-musa Suomi-vaatetyyli -kausi ja kamala ikävä sinne. Nimittäin, minusta kiinnostavinta koko Iholla-sarjassa on kuunnella kaunista suomen kieltä ja sillä rakennettuja lauseita! En voi käsittää, miten suomi on niin eläväinen kieli: paljon erilaisia ilmauksia, murresanoja ja vivahde-eroja käytetyistä sanoista riippuen. Niin kiehtovaa. Joskus täytyy lähteä kauas nähdäkseen lähelle.

Niin että nyt on sitten Suomi-päivät menossa. Luupitan täällä Kasmirin Iholla-biisiä. Koskahan se olikaan siellä hitti, varmaan tyyliin 3 vuotta sitten? Heh.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s