BOOSTia päivään

img_7813

img_7904

img_7815

img_7776

img_7836

img_7865

img_7909

img_7974

img_7953

img_7988

img_7949

img_7944

Kuvissa tunnelmia eilisestä uudesta meidän seurakunnan järjestämästä kokoontumisesta nimeltä BOOST, jossa olin kuvaajana. Taitaa olla vähän samantyylisiä kuvia, kuin laitoin pari kuukautta sitten toisesta kokoontumisesta (iGod), mutta toivottavasti teitä ei haittaa! Mulla on kamera viime aikoina pysytellyt aika visusti laukussa ja kaapissa, niin muutakaan kuvamateriaalia ei ole saatavilla.

Mutta kohta taitaa olla! Lähtölaskenta Australiaan on nimittäin alkanut. Enää kaks työpäivää, ja sitten otetaan meidän kimpsut ja kampsut mukaan tavallistakin aikasemmin aamulla ja suunnataan Göteborgiin lentokentälle! Menomatka kestää 24 tuntia (oh toivottavasti ei myöhästytä miltään lennoista), joten taidetaan ehtiä lukea kirjoja, katsoa elokuvia ja varmasti tylsistyäkin kunnolla. Ehkä vähän nukkuakin koneessa (luin, että itään lentäessä kannattaa aikaerorasituksen vähentämiseksi nukkua koneessa). Oon harkinnut tukisukkien ostoa (vähän mummoa mutta menköön) ja hakenut kirjastosta pari pokkaria lainaan. Jospa niillä pärjäisi! Ja sitten se kamera – aavistelen hirmuista määrää valokuvia tältä reissulta. Toivotaan että pääsisin blogin puolellekin niitä vähän latailemaan, mutta jos en, niin ainakin Instagramiin (@tiinc).

Tuntuu tässä vaiheessa vielä käsittämättömältä, että muutaman päivän päästä ollaan sumuisen ja tihkusateisen Göteborgin sijaan aurinkoisessa ja lämpimässä Sydneyssä, missä vesisateenkin kuulee Skypen välityksellä. Sellainen vesisade on nimittäin paras.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s