Music, musik, musiikki

Minun viime päivät on täyttänyt musiikki. Harjoiteltiin kavereiden kanssa koko perjantaipäivä toisten kavereiden häitä varten, jotka oli lauantaina. Olin ekaa kertaa mukana hääbändikokoonpanossa, ja täytyy kyllä sanoa, että oli tosi hauskaa. Hääparin kysyessä meitä ekan kerran muistan miettineeni, että ei musta kyllä taida olla siihen, mutta kummasti sitä sitten kuitenkin sai varmuutta ja pystyy itsekin jälkikäteennäkemään, että pystyi antamaan bändille jotain. Ja yllätin itsenikin omalla monipuolisuudellani: oon luullut, että soitan vain pianoa, mutta häissä soitinkin kymmenessä eri laulussa yhteensä kuutta eri instrumenttia! Pianon lisäksi siis ksylofonia, marakassia, cajonia, laulua (lasketaan sekin nyt soittimeksi) ja vielä lisäksi ukulelea. Hahaha. Parasta oli kuitenkin se, että kaikki muut kolme kokoonpanossa ovat niin taitavia, että sitä pystyi vain nauttimaan siitä musiikista, jota he tuottivat, ja vähän niin kuin menemään siinä siivellä. Toiset vaan osaa. Kuvan meidän ”bändistä” näkee Instagramissa ja sitä kautta myös täällä blogissa (oikeasta yläkulmasta klikkaamalla).

 

IMG_8941-2
IMG_8931-2

Ette ehkä usko, mutta nämä kuvat eivät ole meidän bändistä vaan helmikuisesta konsertista, jolloin ylistysbändi Hillsong oli Göteborgissa. Oli kiinnostavaa nähdä ne livenä, vaikka ylistys ja konsertti ei itselleni ookaan se kaikkein luonnollisin yhdistelmä. Tämä on nyt vähän sivupolku tässä kirjoituksessa, mutta kun halusin musiikkiaiheisia kuvia. Kuvaaja tosin oli vähän laiska eikä liikkunut omalta paikaltaan mihinkään saadakseen kenties vähän persoonallisempia otoksia…

No mutta takaisin tähän viikonloppuun. Eilen illalla sitten katsottiin niiden samaisten bändikavereiden painostuksesta Frozen-elokuva. Olivat nimittäin ihan järkyttyneitä, että ei oltu nähty sitä eikä tiedetty esim. mitään lauluja kyseisestä elokuvasta. Samoin reagoi J:n siskot, joiden kanssa puhuttiin asiasta. Onko tosiaan niin, että kaikki on nähnyt Frozenin (mukaan lukien nyt mekin)?

Tänään ollaan palailtu takaisin arkeen. Jännityksen hellitettyä ja kirkkaasta auringonpaisteesta johtuen sain migreenikohtauksen ja vietin puolet häistä pimeässä huoneessa maaten ja oksentaen. Jeah. Niin käy joskus. Silti on niin ihanaa, kun valon määrä lisääntyy. Tuntuu, että vuorokausi on pidentynyt puolella, ja on vaikeuksia keksiä tekemistä illoiksi, kun nyt vihdoinkin voi tehdä jotain!

Mitä sinne kuuluu??

4 kommenttia artikkeliin ”Music, musik, musiikki

  1. Mukavaa! Josh soitta pianoa oikein hyvin ja laulaa… Mä osaan lukea nuotteja ja osaan pysyä nuotilla kun laulan, mutta muusiiki ei ole oikein mun lahja. Mutta nautin siitä, kyllä! Oon samaa mieltä että konsertti ja ylistysmusiikki ei ole paras yhdelmä, mutta se on tosi yleistä täällä.

    Tykkää

    1. Onneksi musiikista voi nauttia myös kuuntelemalla! 🙂

      Niinpä, itsestä se tuntui jotenkin hassulta myös. Ei sitä oikein pysty keskittymään olennaiseen, kun on niin paljon muita virikkeitä. Toisaalta taas: onhan se kiva että konserteissa voi käydä kuuntelemassa hengellistä musaa vaikka se nyt ei ihan ylistystä olisikaan itselle.

      Tykkää

  2. Hep! Täälä yks myös, jok ei oo nähny frozenia. Mutta hahmot, laulut ja juonikin (kai) on tullu tutuksi töissä mun asiakkaitten toimesta. Jopa niin usein, etten ehkä jaksais kattoa sitä itse elokuvaa 😉

    Tykkää

    1. No ohoh, tää oli yllätys! 😀 Mut voin uskoa, että sun ”asiakkaat” pitää huolen siitä, ettet sä varmaan paljoa uutta oppisi, vaikka sen näkisitkin!

      Tykkää

Jätä kommentti